Jump to content
modernwyatt

Nidek ARK-760A

Recommended Posts

When I use the machine (Nidek ARK-760A,Serial#30016) on my patients, only a handful of printouts have the K readings on them. IS it a printer problem or a machine problem? I already looked through the operators manual and the service manual, and couldnt find the help I needed. Thank you to who ever might be able to help.

 

Wyatt in Boulder

Share this post


Link to post
Share on other sites

First off,

 

Make sure your refractor function and keratometer function are turned on. It is possible to have the K function off.

If that is confirmed, it is likely a software issue in the unit. The printer only prints what it is told.

 

Thank You,

 

TT

Share this post


Link to post
Share on other sites

First off,

 

Make sure your refractor function and keratometer function are turned on. It is possible to have the K function off.

If that is confirmed, it is likely a software issue in the unit. The printer only prints what it is told.

 

Thank You,

 

TT

 

 

TT,

 

Thank you very much for responding so quickly. I have made sure that both functions are suppose to occur every time the trigger is pulled. While it is proccessing an eye, if the K readings are not working properly it will flash a K?, right before it is done gathering the readings. Every time the K flashes during the test, it does not print them. If it is a software issue, is there an update? Can we preform some kind of hard reset to bring the machine back to the orginal factory setings? Thank you for all of your time and expertise.

 

 

Wyatt In Boulder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×